top of page

SERVEIS I EQUIPAMENT

A continuació podreu trobar els serveis de joc que oferim, així com també l'equipament que s'utilitza en les partides.

_SM49420.jpg

COMBAT CLÀSSIC

Ràpid i intens

En el servei de combat clàssic el que oferim són 2 hores completes d'entreteniment amb múltiples partides i diferents formats de joc.

Al combat clàssic s'hi poden apuntar grups des de 8 fins a 18 persones.

El preu del servei de combat clàssic és obert i depèn del nombre de persones que s'apuntin a l'activitat. Podreu trobar-los definits a Preus.

També s'ofereix la opció de realitzar el combat clàssic a domicili, és a dir, que si teniu un espai gran, com un jardí, una masia o similars on vulgueu realitzar una partida de làser tag, estarem encantats de venir. Les tarifes en aquest cas segueixen sent les mateixes, però cobrant el desplaçament.

_SM49441.jpg

EL GRAN COMBAT 

Complert i sense presses

El gran combat és un servei que ofereix un matí o una tarda completa d'entreteniment. Es fan més partides i amb més formats que en el combat clàssic i es contempla una pausa intermitja per poder menjar, beure i comentar les partides en una zona preparada amb taules i bancs.

Pensat i enfocat per celebracions com aniversaris, comiats de solter/a, etc. Però també per qualsevol grup d'amics, companys de feina o família que es vulgui agafar més amb calma l'activitat i gaudir d'un matí o una tarda complets d'entreteniment.

El preu del pack del gran combat és tancat, indiferentment del nombre de persones i el podeu trobar també a Preus.

Laser Tag Nocturno

COMBAT NOCTURN

A la llum dels làsers i les estrelles

En el servei de combat nocturn el que oferim és igual que el del combat clàssic, però en la franja de 21h a 23h del vespre, per tal de jugar enmig de la foscor.

El combat nocturn només és realitzable durant els mesos d'estiu.

El preu i les condicions del servei de combat nocturn és igual que el del combat clàssic i depèn del nombre de persones que s'apuntin a l'activitat. Podreu trobar-los definits a Preus.

Es requereix que els jugadors es portin el seu lot o frontal per tal de poder iluminar-se pel terreny de joc.

EQUIPAMENT
Falcon.png

Les Falcon F1 i F2 són les armes simulades que s'utilitzen durant les partides.
Incorporen les últimes tecnologies disponibles amb: una pantalla integrada on pots veure la informació de vida i de munició disponible, un altaveu per reproduir els sons dels trets i les ferides, i una mira de punt vermell per acurar al màxim la precisió.

A més a més, es pot activar un impuls de retrocés en disparar per aquells que vulguin una simulació més real de l'arma.

La diadema Netronic, és la cinta electrònica que ens posem al cap a l'hora de jugar i permet detectar els trets que rebem al cap amb precisió.

Aquest model és molt còmode i lleuger de forma que quasi no es nota quan la portem posada.

La diadema va connectada directament a l'arma de cada jugador, de forma que quan són tocats, l'arma els informa del fet per altaveu, així com també la cinta produeix una lleugera vibració.

Tant la diadema com l'arma van connectats directament a la tablet que controla el joc i permet escollir la modalitat de joc, el tipus d'arma (metralleta, franctirador, ....), els equips i molt més.

Netronic.png
bottom of page